Monday, 3 September 2012

Saleha at the KL Sogo Raya Charity Luncheon


Teng, teng, teng!! Siapakah si chanteq manis ini?? Hah, tak tahu?? Alololo... Tak tahu konon. Baru-baru ni KL Sogo telah menganjurkan Raya Charity Luncheon (sori la ye, CrazeeAdmin tak tau camner nak translate bahasa Melayu) pada 28 Ogos 2012 di Siang Seafood Restaurant!! And we were lucky enough to get an invitation. Thank you KL Sogo!! As the Raya fashionista for Trendsetter Online KL Sogo, our favourite girl was one of the celebrities together with the lovely Ezlynn and the sweet Heliza to attend this fun filled event. 





Majlis ini juga meraikan kanak-kanak daripada Pertubuhan Kebajikan Anak-anak Yatim Al-Nasuha. Lebih kurang 40 lebih kanak-kanak berpeluang untuk beramah mesra dan beraya bersama Saleha. Hah, mesti ada yang jeles ni kan. Hehehe.. Takmo jeles-jeles sangat la. Jom join BBQ Raya ngan Saleha. Macam mana?? Hah, email kami di teamsitisaleha4@gmail.com (sempat promote lagi tu.. hehehe... ;p)




We are proud that our girl, Saleha is associated with KL Sogo who has pledged donations to several approved charity homes. Bravo KL Sogo!! To share and to care for the less fortunate is very noble. 



Rasa nyer lebih baik CrazeeAdmin berhenti merepek2 ni kan. You all pun mesti da malas nak layan, btol tak?? Hehe.. Jom kite layan je aksi-aksi chomey Saleha ngan Ezlynn!! How kiut can they be??







Aiks.. Da pengsan ke tengok gegamba chomey2 ni?? Hehe.. 


-CrazeeAdmin-

8 comments:

  1. Sal mesti tak lupa signature pose dia gambar last mmuahh :)

    -AdminEhsasjdeed

    ReplyDelete
  2. Weiii...bru je sedar dri pengsan ni hehehe...love all of them especially the last few pictures with the freestyle pose!!!....it's a good event indeed...do it frequently for the children ;) Love you SS & TSS...Goodnight ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Yes Kak Mas. I understand. Brapa kali pengsan, brapa kali bangun?? Thank u for ur support kakak!! Luv u back!! Nite2.. :))


      -CrazeeAdmin-

      Delete
  3. Salam semua..masih raya lagi kan...Selamat Hari Raya..1st..cantiknya!!! Yeay!!! TSS nak buat BBQ raya la..eh..kat Ipoh ke..tak kisahla mana2..peminat setia kan..mana ada SS mesti join!! Ok..Sgt2 suka gamba2 dlm update ni...SS tersangat comel dgn baju color oren ni..eh..oren ke..ada gamba yg cam color...tak kisahla color pape pn yg penting gamba SS ye tak.. :) eh..Ezlynn & Heliza pn ada la..da lama tak dgr citer Hi Hi Bye Bye ni..

    Seronok tengok SS brsama anak2 yatim ni..pasni TSS kena plan 1 event camni gak..ajak fans join sekali..baru best kan..(nanti cik CrazeeAdmin masukan cadgan ni dlm next event ye.. ;)

    Saya bukan setakat pngsan ni CrazeeAdmin..da tahap termimipi2 je jumpa SS..sampai skrg tak dpt jumpa2 lagi ni..hampa betu la..byk sgt komitmen nya..aduhhhh...takpe..tuk next event...kalo terpaksa reka citer bohong kt boss pn..saya akn buat..hehe..

    Cantik betul la..gamba2 ni..sporting betul dua2 org ni..cam da kenal lama je kan..gamba2 ni pn setakat ni takde kuar kt mana2..edisi terhad..I like..tukang amik gamba ni pn terer...saper yg amik ye TSS..bole share tak coz pasni nk upah dia tuk event saya plak..ke CrazeeAdmin yg amik..(kalo ye..pasni CrazeeAdmin bg contact no. ye..)

    Overall saya sgt suka gamba2 dlm ni..ahhhh...SS ni memang...da tak tau nak tulis apa lagi da...ni pn da rasa ada unsur2 panjng je ni..kang admin TSS komplen plak..ada je komen nurain nasuha ni mesti pnjng..nyampah betul so okla ye..

    Hi Hi Bye Bye




    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sangka admin2, TSS semua ramai berbakat, bakat penulis terpendam dapat dicungkil hanya dengan 1 artikel dan beberapa keping gambar je.
      Tapi orang kata sekeping gambar punya 1000 cerita. Jadi dah berapa puluh ribu cerita tak terungkap kalau kita tgk gamabar2 yg ada.

      Gambar-gambar eksklusif kat atas Crazeeadmin yg ambil. Sekarang dah pro lah. Call lah dia kalau nak ambil gambar event, pastikan ada Sal dalam event tu, Nurain dapat pakej, satu team terus Jurugambar, Videogarfer, editor..tukang buat skrip dan tukang lighting pun ada hahaha.

      -AdminEhsasjdeed.

      Delete
  4. Bila ku melihat kecantikan, ku iringi dengan doa. Bila ku memandang keindahan, ku puji dengan rasa syukur. Bila senyuman ku dibalas, ku terasa lapangnya duniawi.
    Tapi,
    Bila ku diuji keresahan, ku penuhi jiwaku dengan damai. Bila ku dibayangi sesuatu yang tak pasti, ku cari asal induknya. Bila hajat ku dipendam , ku pasti meluahkan.
    Namun,
    Bila hati ku berdebar gundah, ku sendiri terbitkan penawar. Bila ku dihimpit kesunyian, ku wujudkan hilai tawa. Bila ku bersalah sangka, ku himpunkan kebenaran.
    Hakikatnya,
    Bila minat sudah terpahat, mana mungkin ukiran dirata.
    Bila selesa menuju impian, teruskan mara walau dihalang.
    Bila sayang dilamun rindu, kasih diutuh terpatri sekata.

    Puisi untuk Siti Saleha ini dispontankan melalui ketulusan mata hati, sentuhan pena jemari kecil serta keindahan bahasa melayu yang ku kagumi.

    Salam sayang buat kalian semua ;)



    ReplyDelete
    Replies
    1. Afiza, bak nyanyian P. Ramlee tiada kata secantik bahasa untuk kupuji adinda, tiada gambar secantik lukisan nak kutunjuk perasaan.

      Nanti nak selongkarlah puisi2 lama saya nak cari ilham buat puisi baru macam Afiza :)

      oh ya teringat satu puisi saya ni...

      'Awan menangis lagi (hujan kat luar tu)
      Seperti hatiku jua
      Ibarat duri tertusuk
      Tajamnya menembusi hati
      Luka berdarah
      Engkaukah pembalut lukanya?
      Atau pisau yg menghiris?
      Setajam mata keris..
      Kerana tarian jemariku tidak lagi setangkas silat.'

      -AdminEhsasjdeed

      Delete