Monday, 7 July 2014

Aktiviti Saleha & TSS Sepanjang Jun 2014

Assalamualaikum TSS & pembaca sekalian,

Jun telah melabuhkan tirainya. Umat Islam juga mula berpuasa pada 29 Jun 2014. Ini bermakna sebulan telah berlalu sejak Saleha dinobatkan sebagai pelakon TV wanita popular dan pelakon filem wanita popular  Anugerah Bintang Popular BH 24 Mei yang lalu.

Pelakon Filem & TV Wanita Popular 2013/14
 
Populariti Saleha melonjak dan pelbagai telefilem lakonannya diulangtayang sejak pengumuman anugerah tersebut. Selain ulangan telefilem dan drama-dramanya, Saleha juga turut muncul dalam siri drama terbarunya di Astro Ria & Maya HD setiap Rabu Jam 9 malam sebagai Anis dalam Siri Drama Manis. Di TV3 pula jam 10 malam setiap Selasa hingga Khamis, Drama Ramadan Jangan Pergi lakonan Saleha turut disiarkan.

 
Tengah serius pun ..manis (Sumber KL Motion Picture)


 
Sedang ditayangkan di Slot Samarinda TV3

 
Oleh kerana raya tidak lama lagi, Saleha turut terlibat dalam pelbagai program rakaman sempena hari raya. Program pertama yang melibatkannya ialah rakaman Kecoh Riuh di Plaza Alam Sentral Shah Alam pada 27 Mei 2014, rakaman tersebut turut memberi peluang penonton yang berminat menonton secara langsung sewaktu acara.
 
Program Raya Kecoh Riuh
 

Pada 30 Mei 2014 pula, Saleha menghadiri Anugerah Stail EH. Saleha tercalon sebagai Selebriti Wanita Seksi tetapi kategori itu dimenangi oleh Nabila Huda.
 
Anugerah Stail EH

Pada 8 Jun 2014, Saleha mempromosikan filem terbarunya di Karnival Jom Heboh Port DicksonMamak Cupcake bakal ditayangkan mulai 28 Ogos .
 

Sewaktu Di Jom Heboh PD
 
Pada 15 Jun 2014 pula, Saleha menyertai rakaman Meletop Raya. Rancangan ini juga memberi peluang kepada peminat-peminatnya untuk menonton secara langsung.  
 
Rakaman Meletop Raya
 
 
Minggu seterusnya Saleha mulai terlibat dengan lakonan filem ke-10nya iaitu Upin dan Ipin Jeng Jeng Jeng sebagai Noreen.

Jeng Jeng Jeng ( Sumber FB Saleha)
 
 
Saleha turut dilantik sebagai duta bagi program Anugerah Syawal di TV3.
Pada 24 Jun pula, Saleha diundang dalam program Meletop sambil mempromosikan drama bersiri terbarunya di Asro Ria iaitu Manis.
 
Meletop (Sumber FB Saleha)
 
Saleha menyertai Konsert Kasih Upin dan Ipin sempena penggambaran filem terbarunya pada 27 Jun.

Jeng Jeng Jeng


Semua acara-acara di atas telah pun berlalu, namun peminat masih berpeluang menemui Saleha pada acara TSS seterusnya 20 Julai ini. Saleha sempat mengumumkan acara TSS ke 12 iaitu Iftar bersamanya. Ikuti kami (Team Siti Saleha) di Facebook berkenaan acara ini atau hubungi TSS melalui e-mel teamsitisaleha3@gmail.com .

 
 
TSS Sayang Sal :)

-AdminEhsasjdeed.


  
 

No comments:

Post a Comment