Wednesday, 20 November 2013

Siti Saleha Merupakan Duta Produk SimplySiti White And Detox

Assalamualaikum semua,

Dato' Siti Nurhaliza, selaku Presiden SimplySiti mengumumkan Siti Saleha sebagai Duta Produk Pencerahan Wajah White & Detox Jenama SimplySiti pada satu sidang media di KLCC bulan lalu, pada 26 Oktober 2013. Tahniah, tahniah tahniah Sal. :) Memang sesuai sangat. Nama pun Siti.

Poster Produk
Bagi kita, Team Siti Saleha (TSS) , pilihan Dato' Siti Nurhaliza iaitu Siti Saleha memanglah amat tepat sebagai duta bagi produknya SimplySiti ..(cuba kira dari mula tajuk berapa banyak Siti dah disebut hehehe baik untuk pengiklanan produk tu)


Siti Saleha & Dato Siti mempamerkan Produk Bro Khalid Boleh Settle eh Produk Simply Siti


 

Mengapa dalam banyak-banyak Siti di Malaysia, Siti Saleha menjadi pilihannya?

Penyanyi nombor satu negara itu menyatakan Siti Saleha dipilih sebagai duta White and Detox kerana dia membawa imej wanita muda. Tambahan pula sebagai pelakon, dia menjalani kehidupan yang hectic, tak cukup tidur, bekerja tak tentu masa dan terdedah kepada matahari,”


Kulit Saleha yang putih flawless kesan penggunaan White & Detox
"Kita bagi dia cuba dahulu produk ini kerana tidak semua orang yang jenis main pakai sahaja produk kecantikan. Selepas itu, kita bertanyakan keberkesanannya. Katanya lagi.


Menurut Siti Saleha pula, "Saya mula mendapat tawaran tersebut pada bulan Ogos lalu iaitu sebelum ke United Kingdom. Bila saya balik Malaysia, pengurus saya memberitahu yang pihak SimplySiti masih menunggu jawapan saya.
 
"Sebelum saya bersetuju, terlebih dahulu saya diberikan 'sample' untuk digunakan. Dalam tempoh sebulan mencubanya, saya dapat rasakan perubahan pada kulit wajah saya. Kulit wajah saya semakin bersinar dan tidak nampak kusam," kongsi Siti Saleha


Iklan rasmi produk tersebut.
 
 
Pada hari yang sama dengan sidang media tersebut, Saleha turut mempromosikan produk tesebut di Watson, KLCC dan keesokannya di Watson, Setia Alam.

TSS Sayang Sal

-AdminEhsasjdeedNo comments:

Post a Comment