Tuesday, 8 January 2013

Terukir Di Bintang Team Siti Saleha

Assalamualaikum TSS Sweetheartz sekalian, Wah apa kaitan Terukir Di Bintang dengan Team Siti Saleha? 
Adakah kerana hero bersalji di Kuala Lumpur penggemar teh ais tu? Hahaha tak ada kaitan. :P

Hari ni 8 Januari 2013. Genap la sebulan selepas event terakhir dengan Siti Saleha tahun lepas.(Laser Tag) La, baru sebulan. Tapi admin-admin dah rindu dengan Siti Saleha. 
Mujur juga la ada Drama Terlanjur Cinta kat TV dan dah habis pun drama tu. Sad Ending tapi itu yang terbaik untuk watak Nia. Susah hati tak dapat tengok Siti Saleha lagi? Jangan risau Drama Rantaian terbaru Ruby dah pun bermula minggu lepas dan malam ni episod 3. Ruby bersiaran selama satu jam setiap Selasa, Rabu dan Khamis jam 10 malam di Slot Samarinda TV3. Ok berbalik kepada Terukir Di Bintang :) Semua pun dah tau lagu ciptaan Yuna tu dah jadi juara lagu tahun ni, walaupun dinyanyikan oleh Aizat...tiba-tiba macam dejavu di KL pula bila ada irama ala-ala iklan Enchanteur Paris tapi malam tu Saleha tak muncul jadi gimik atas pentas bawa basikal macam dalam iklan. hehehe. Maka TSS pun tercetus la idea nak buat video ni. lagi pun masih belum ada artikel untuk tahun baru. Tahun 2012 begitu bermakna buat TSS. Penuh dengan kenangan indah dan Alhamdulilah telah berjaya menganjurkan 4 event dengan Siti Saleha. Kami rangkumkan dalam video istimewa ini, beberapa minit kenangan tersebut. Bagi yang belum jadi ahli tu jomlah jadi ahli. Tahun lepas juga antara kenangan indahnya ialah kami perolehi ramai kenalan baru. TSS sudah menjadi keluarga bahagia yang besar. Jom tengok video ni. Laraskan kualiti video ikut selera masing-masing. Yang terbaik tengok dalam HD la. 


Keahlian TSS sentiasa terbuka. Cuma ahli rasminya kena la bayar yuran. Ahli akan perolehi barangan merchandise kelab dan keutamaan menyertai event-event TSS. Maklumat lanjut klik link ni Keahlian Kelab TSS

'Terukir Di Bintang Tak Mungkin Hilang Cintaku Padamu' 

TSS Sayang Sal

-AdminEhsasjdeed  


No comments:

Post a Comment