Tuesday, 23 October 2012

Palmolive Shopping Spree With Siti Saleha

Isn't she lovely?? Yes, she is!! 

Menang RM10000 dan Shopping bersama selebriti itulah impian indah yang menjadi kenyataan kepada Puan Ezna Binti Ahmad Khalili apabila terpilih menjadi pemenang hadiah utama peraduan Palmolive Shopping Spree With Siti Saleha.  

Congrats Pn. Ezna!! Admins TSS hanya bole telan ayor lior.. Eh, ni bukan makanan :p 

Bertempat di AEON Mid Valley pada 20 Oktober 2012, satu majlis pengumuman pemenang dan acara membeli-belah dengan pemenang utama telah diadakan.

Acara turut dimeriahkan dengan kehadiran Siti Saleha sebagai duta sulung Palmolive dan ahli kelab rasmi peminat Siti Saleha iaitu Team Siti Saleha (TSS). Sebelum acara ini, TSS telah memilih 5 orang ahli rasmi bertuah yang berpeluang menyertai admin-admin TSS mengikuti acara ini. Pemilihan dibuat berdasarkan penglibatan aktif mereka di FB, Blog dan Twitter rasmi TSS.

SS sorang je yg maintain chomey bila kasik speech.. Hehe.. 

Selain berpeluang bertemu Saleha, kami juga turut cuba mengorek rahsia pemenang utama bagaimana agaknya beliau boleh terpilih memenangi hadiah utama tersebut. Ternyata semua itu rezeki daripada Allah S.W.T. Puan Ezna tidak menyangka hanya dengan satu penyertaan sahaja, beliau berjaya terpilih sebagai pemenang utama walaupun mempunyai hobi menyertai pelbagai pertandingan.


Berikut antara barang-barang yang beliau pilih:

  1. Makanan kucing (orang suka kucing ni romantik J)
  2. Baju dan kasut sekolah anak ( utamakan pelajaran)
  3. Set permainanan Lego (satu je , kalau dapat kat TSS satu rak dah habis)
  4. Peti Ais (Mujur ahli TSS tak payah angkat)
  5. Ipad (Lepas ni jangan lupa like TSS)


Tertunggu2 jugak bila Pn. Ezna nak blanja admins TSS.. :p 

Selepas acara membeli-belah, Siti Saleha turut menunjukcara penggunaan Shower Gel Palmolive yang mempunyai 4 jenis haruman.


Peserta-peserta yang hadir dan pihak media, turut memperolehi satu set barangan Palmolive sebagai door gift serta menyertai jamuan ringan di O’Briens Irish Sandwich Cafe.


Geng2 TSS.. Pengembaraan bermula... :)) 

Berikut video ucapan Siti Saleha



*Selepas ni dah tentu ramai yang akan ketuk pintu rumah Puan Ezna sebab masih ada baucar lagi belum habis digunakan :P 


*TSS Sayang Sal :)*

-AdminEhsasjdeed

22 comments:

  1. Tahniah buat Pn. Ezna. Sebenarnyer, diriku ini pun ada gak masuk contest ni. Tapi takde rezeki. So hatiku ini rasa mcm nak ketuk2 je pintu umah pemenang kite ni. Lagi pun to share is to care, tak gitu?? Hehehe... :p Walaupun tak menang, I had fun watching our winner shop.. Yeah!! ;))


    -CrazeeAdmin-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari tu, orang lain dah belanja la bos sweetheartz. Alhamdulilah rezeki tu.
      Cdgn siapa yg lepas-lepas ni mng shopping spree, pi ambil selipar jepun dulu tau :)

      -AdminEhsasjdeed

      Delete
  2. Salam semua.
    Terima kasih TSS Admins kerana memilih saya dan team member yg lain utk meraikan pemenang bersama Saleha. Walaupun bukan sbg pemenang, dpt follow shopping pun jadilah. Tapi bila difikirkan kembali, momen indah itu sbnrnya memberikan impak besar buat kami. Manakan tidaknya, spjg perjalanan mengekori pemenang, kami bualkan mcm2 perkara. Masa tu Admins dah kedepan dah..yg kami ni pot pet pot pet kat blkg..tau2 bila tlps pandang dah hilang Si Saleha, Kak Ezna dan adik yg comel tu.
    Itulah..kami jadi lebih mesra dan ada yg pertama kali berjumpa, terus dpt enjoy bersama. Bertambah ramai kenalanku dan secara tak langsung, kami membesarkan keluarga TSS. Seronok..seronok sgt! Kenangan sebegini takdapat dinilai dgn wang ringgit atau apa2 jenis matawang sekalipun..hahaha..
    Ini juga satu cabaran apabila dibuat ditempat terbuka dgn keadaan manusia yg lalu lalang busy shopping. Sesak babe! Terima kasih dgn hamper Palmolive. Shampoo pink tu wangi laa...siap ada gambar tempurung kelapa lagi. Teringat pulak Saleha kukoq nyoq kat Ipoh yg lps..sampai mati takkan lupa memori tu..
    Ok..ini pesanan penting! Kawan2 yg tengah baca ni, yg mana belum daftar TSS tu, apalagi yg ditunggu? Tak teringin ke joint aktiviti TSS? Busy camnapun, rehat2kanlah minda tu..tapi tak sesuai kalau nak lps tension kat blog ni...kan Admins?

    Lastly, kita jumpa dilain masa, dilain ketika dan dilain acara..InsyaAllah..

    p/s: Saleha, i'll always L♡VE you..take a good care k ;)


    ReplyDelete
    Replies
    1. Luv, luv, luv.. Tq babe..


      -CrazeeAdmin-

      Delete
  3. Wahhhh entry ni dah keluar. Nanti me akan share kat my blog post ni. -CrazeeAdmin- ni Presiden ke?....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh terima kasih nak share entry ni kat blog. Yay, alhamdulillah.. :) Ye, sy yg mengetuai team ni. Nanti next time bole kite bersantai lagi ngan Saleha. This time our event plak eh..

      P/s: Sok sy nak ketuk umah mintak voucher eh.. Hehehe... :p

      -CrazeeAdmin-

      Delete
    2. Kak Ezna nanti share la kat blog dan join jadi ahli blog ni dan TSS kalau sudi :) Macam-macam info Sal ada kat sini.

      CrazeeAdmin Presiden TSS :)

      -AdminEhsasjdeed

      Delete
    3. psst psst....kalau presiden tu akak tau....manis jugak :-)

      Delete
    4. Presiden TSS memang manis orangnya yg berbaju biru hari tu. (ni puju ikhlas ni bos :) Sweetheartz :P )

      Saya yg baju merah. TSS yang lain-lain pun manis juga sebab tu Sal kena minum air mineral je bila jumpa kami. Sekali sekala je minum manis :P

      -AdminEhsasjdeed (dah mula sewel hahaha)

      Delete
    5. Hehehe.. Timer qaseh kak. Kakak pun manis. Anak kakak pun manis. :) Smua pun manis. :-)


      -CrazeeAdmin-

      Delete
  4. Hello TSS :)

    Firstly would like to say Congratulations to Puan Ezna for the lucky winner of the contest...Wow!!!...10K!!...that's alot dear...Alhamdulilah for the 'durian runtuh' :)

    Definitely will ketuk pintu rumah the winner but not for the voucher....I'll send my cat there for the free cat food hehehe...nanti me ajar my cat to sing infront of the door "Tolong..kami..Bantu..kami..anak-anak kucing piatu" hahahaha *opps...sorry, just kidding ;)"

    My congratulations also go to the 5ive TSS lucky winners..bestnya dpt meet and enjoy light refreshments with SS besides the TSS Admins...*really miss you SS & TSS*

    I think that's all from me & lastly but not least...Congratulations again to Siti Saleha for being the 1st Palmolive Girl...All the best, be yourself & May Allah bless you throughout your journey of career & life...InsyaAllah will support you endlessly *chewahhh...hehehe*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello kakak.. Nanti bole kawen kan kucing kak tu ngan kucing nad kot. Hehe.. At least ada family kan.. I think I da start merepek..


      -CrazeeAdmin-

      Delete
    2. Family apa, CrazeeAdmin? kaum sejenis dharamkan kawin...hahaha *now sya plak yg terjangkit merepek* hehehe

      Delete
    3. Kawen kan kucing la kak.. Hehe.. Ur cat and Nad's cat.. Aaauummmm...


      -CrazeeAdmin-

      Delete
    4. ala syayang kucing :-) hehehe

      Delete
  5. salam.Alhamdulillah.sgalenye bjalan dgn lancar.thniah skali lg kpd pmenang. err..sy nk panggl ape ye..kak ezna? makcik ezna? hehe.gurau2 je ye.trime kasih juge kpd admins yg bg ktrg pluang untk mghabiskan mase bsame saleha.trubat sket rindu.dh brape kali asyk mimpi saleha.akhrnye mimpi jd knyataan.dan x sngka admin pn pndai bgurau.hehe.hope can c u lg.much love ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak tau apa yg adik dok mimpi tu. Hehehe...


      -CrazeeAdmin-

      Delete
    2. Makcik oso can....hehehe...tapi me umur sama ngan Aaron Aziz tau....so Aaron tu uncle ke?...err err....

      Delete
  6. Hi all,

    Congrats to kak ezna for winning the contest! Seronok dpt 10k untuk dijimbakan kan? Klu i yg menang, bole habis 10k tu dlm sehari kot. Kikiki.... ;)

    And, millions thanks to TSS admins for having me. Masa dapat call tu rasa x percaya je. X menang shopping spree tp dpt invite to join the event pun dah hepi mcm menang seploh ribu haha!!! I really enjoyed the event, dpt jumpa ss and tss, bak kata cik fiza kita, walaupun baru jumpa tp kami bersembang kemain lg mcm dah kenal bertahun. Feel so blessed to be given chance to get to know u guys! :')

    Looking fwd to more exciting events with TSS n our lovely girl SS. To admins, i would say that u ladies have done a great job. Keep it up ya!

    Much love,
    Min


    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Min,

      Alhamdulillah.. We are also blessed to have all of you as part of the team!! :) Happy that ur happy. Yeay!!

      Thank you for the vote of confidence. Much appreciated!!

      You guys rock!! Lets roar!!! Aaauuummmm...

      -CrazeeAdmin-

      Delete
  7. Assalamualaikum,

    I think i'm the last person to give comment in this blog .... Just woke up fr my sweet dream terus bukak blog TSS. Anyway congratulations to Puan Ezna for winning the RM10k in Palmolive Shopping Spree contest. How i wish i am one of the winner *berangan* mmg bershopping sakan lah saya dgn Siti Saleha. Thanks a lot to TSS admin for the update on this blog at least terubat juga rindu kite org kat our darling SS selain dari iklan Echanteaur kat TV3. Ok our next date with SS will be in December for Terlanjur Cinta. Thanks Masjidah for the info ;). To Siti Saleha & TSS i will always support all of u and take a good care ya.

    Lots of luv
    Eda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam..

      Save the best for last. Nanti jgn lupa baca new blog entry pasal Terlanjur Cinta. We will post another entry on that one later2. This is just the appetizer. Hehe.. Thank you Eda for your support. U take gud care too..


      -CrazeeAdmin-

      Delete