Tuesday, 10 July 2012

Moshi-moshi TSS dan Siti Saleha


Tarak paham ka? Watashi bawa pirgi Malaka potong kapala hahaha..Tak adalah mungkin admin2 baru termakan sushi kot tiba-tiba cakap Nipon go. Ok lah ini susulan video2 di Trendsetter Online (Sogo). Laman web tu dah masukkan 17 gambar, TSS bagi double 34 gambar tapi dalam bentuk video la.  Ok nak layan video ni boleh la karaoke lagu di bawah ni  runut bunyi/OST dorama Jepun cinta cikgu dgn anak murid (best cerita tu tapi kontroversi sikit la). Tajuknya Cinta Pertama. Utada Hikaru. Apa? SS bukan cinta pertama? Cinta ke 1001 kali pun yang penting, Sal  私たちはあなたを愛し  (We love you). :)


video

Saigo no kisu wa tabako no flavor ga shita
Nigakute setsunai kaori
Ashita no imagoro ni wa
Anata wa doko ni irundarou
Dare wo omotterundarou

You are always gonna be my love
Itsuka darekato mata koi ni ochitemo
I'll remember to love you taught me how
You are always gonna be the one
Ima wa mada kanashii love song
Atarashi uta utaeru made

Tachidomaru jikan ga
Ugoki dasouto shiteru
Wasureta kunai kotobakari
Ashita no imagoro niwa
Watashi wa kitto naiteru
Anatawo omotterundarou

You will always be inside my heart
Itsumo anata dake no basho ga aru kara
I hope that I have a place in your heart too
Now and forever you are still the one
Ima wa mada kanashii love song
Atarashii uta utaeru made

You are always gonna be my love
Itsuka darekato mata koi ni ochitemo
I'll remember to love you taught me how
You are always gonna be the one
Mada kanashii love song
Now and forever


コメントしてください Komento Situ Kudasai 
(maksudnya Sila berikan komen bukan Komento situ nama kuda Sal hahaha:))


-"Ultraman Go" eh AdminEhsasjdeed 

1 comment:

  1. Salam semua.
    Awal pagi tadi, lebih kurang pkl 3pg, saya dah layan video fashion SS ni. Belum habis video ni taksedar dah terlelap..(sebab melodinya dah masuk dalam mimpi..hahaha) tak sempat nak comment. Bila layan lagi video SS time breakfast di ofis, mood pun bertukar fresh walaupun dengar melodi yang sama. Hakikatnya itulah...kita tak sedar, mood akan berubah-ubah bila layan blog TSS ni. Cuba layan time kerja..atau layan time lunch..atau layan time bising lepak dgn group..mesti berbeza kan..ada ke yang layan kat bathtub? ..layan sambil dgr radio? layan lepas kerja..atau apa-apa jelah..nak tahu juga mood kawan2 yang lain..
    So far, tiap kali tgk video ni (tambah lagi tgk Saleha yang cute tu) automatic jiwa jadi tenang...(macam SS ada kat sebelah jer tgh berborak dgn kita..mulalah aku berangan!). Mana peminat2 Siti Saleha yang lain?? Tak minat ke nak share kat blog ni..? Kena promote ni!
    I harap SS success selalu. Walau SS busy sangat sekalipun, jagalah kesihatan and harap taklupa mengisi jiwa dengan kerohanian. Sayang sungguh i pada SS! Terima kasih TSS kerana memberi laluan ini..
    Senyum selalu ya!

    ReplyDelete